Hør en radiofortælling


Da jeg var i Eritrea for nogle år siden for at researche blandt andet til bogen Fire fortællinger om kærlighed, endte jeg med at påkalde mig politiets interesse og røg i forhør. Jeg ved stadig ikke hvorfor; om jeg blot tilfældigt blev peget ud som mistænkelig, om nogen, jeg havde talt med undervejs, havde videregivet oplysninger, eller om det måske kunne skyldes de mange andre visa i mit pas, bla. et fra nabolandet Sudan, som Eritrea har et konfliktfyldt forhold til.

Men jeg tog til Eritrea for at finde ud af noget om de eritreiske flygtninge, der er kommet til Danmark, og for at finde ud af noget om det at være flygtning i det hele taget, og selve forhørssituationen viste sig at være det mest lærerige af alt. Det kan du høre mere om i denne RADIOFORTÆLLING tilrettelagt af Torben Brandt fra DR’s P1.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EcoPlus is powered by PlusCaptcha.